Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Glatte veje giver mange ulykker

På Sjælland, Fyn og i det østlige Jylland er vejene lørdag isglatte. Politiet melder om mange mindre uheld.

Isglatte veje giver lørdag formiddag problemer for trafikken flere steder i landet.
Isglatte veje giver lørdag formiddag problemer for trafikken flere steder i landet.

Isglatte veje giver lørdag formiddag problemer for trafikken flere steder i landet. Flere politikredse melder om mange glatføreuheld, dog ingen alvorlige uheld.

DMI melder lørdag morgen fortsat om risiko for isglatte veje på Sjælland, Fyn og i det østlige Jylland.

Allerede tidligt lørdag var den sønderjyske motorvej helt eller delvist lukket i fire timer, da to lastbiler kom i skred nord for Rødekro.

De store køretøjer endte på tværs af vejen, hvor de blokerede for trafikken. Årsagen var, at det var spejlglat på strækningen. Først ved 10.30-tiden var der ryddet helt op efter uheldet.

I det sydlige Jylland opfordrer politiet kredsens bilister og andre trafikanter til at være forsigtige på grund af de glatte veje.

- Der er glat føre, og vi har haft flere færdselsuheld, siger Ivan Gohr Jensen, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Midt på formiddagen var Hillerødmotorvejen ved Motorring 3 spærret et stykke tid i nordgående retning på grund af et uheld.

Indsatslederen på stedet oplyser, at det er spejlglat på stedet, oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Hos Midt- og Vestsjællands politi og også hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meldes der om flere små glatføreuheld.

I København opfordrer politiet bilisterne til at sætte hastigheden ned på grund af isslag på vejene.

Ingen personer er kommet noget til, og der meldes kun om materiel skade rundtomkring.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.