Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Gevaldigt blæsevejr i vente

Havneområder ved den jyske vestkyst kan blive oversvømmet og brotrafikken kan blive generet.

Spænd havetrampolinen godt fast, hvis du ikke allerede har gjort det.

Onsdag aften og natten til torsdag er der lagt op til et gevaldigt blæsevejr over Danmark ved vindstød af stormstyrke.

Vinden, der kommer fra vest, pisker samtidig vandet ind mod kysten, og derfor venter meteorologerne forhøjet vandstand på op til 3,5 meter ved den jyske vestkyst. Det betyder, at nogle havneområder, blandt andet i Esbjerg, kan komme til at stå under vand.

- Det bliver er ret voldsomt blæsevejr, og det bliver mest markant ved den jyske vestkyst, men hele landet kommer til at mærke den kraftige blæst, siger vagthavende meteorolog Mogens Rønnebek, DMI.

Det kraftige stormlavtryk rammer vestkysten ved midnatstid, og det bevæger sig derefter østover og rammer Sjælland og Bornholm torsdag morgen.

- Det er en god idé at få spændt havetrampolinerne fast eller sætte dem inden døre, hvis man ikke allerede har gjort det, lyder rådet fra Mogens Rønnebek.

Han venter også, at blæsten kan give problemer for trafikken på Storebæltsbroen og Øresundsbroen torsdag morgen.

Blæsevejret klinger af i Jylland torsdag formiddag, men vi skal ud på eftermiddagen, før blæsten helt slipper sit tag i Sjælland og Bornholm.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.