Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fyrværkerieksplosion kvæster tvillingebrødre

En person er kommet alvorligt til skade, efter der gik ild i flere kanonslag, som lå i den bil, han kørte rundt i med sin bror. Bilen er totalsmadret efter eksplosionen.

En ung mand kom søndag aften alvorligt til skade, da en større mængde kanonslag pludselig eksploderede under fødderne på ham.

Sammen med sin 22-årige tvillingebror kørte den unge mand rundt i en bil i Næstved, og på gulvet ved passagersædet havde de efter eget udsagn lagt seks-syv kanonslag, fortæller vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig.

- Kanonslagene lå ved den enes fod, han sidder og ryger, og så er der tilsyneladende røget en glød fra cigaretten ned i posen, og det antænder krudtet, siger han.

Begge mænd har pådraget sig kvæstelser under eksplosionen, og det er gået særligt hårdt ud over manden ved passagersædet.

- Han tilstand er ukendt, men vi ved, at han har fået skader på øjnene. Han har også rifter op og ned ad arme og ben, og så har han muligvis brækket en arm og en finger. Han er ikke i livsfare, de har været heldige, siger Søren Østervig.

Den anden bror, som sad bag rattet, har også fået skader på synet, men det er tilsyneladende ikke alvorligt.

Bilen, som de to brødre kørte i, er til gengæld totalskadet efter eksplosionen, forklarer vagtchefen.

- Bunden er trykket ud under det høje tryk, alle ruder på siden af bilen er trykket ud, forruden er smadret og indendørs er bilen også raseret, siger han.

Eksplosionen skete i krydset foran Næstved Banegård, mens de to brødre kørte. Der er ikke andre, der er kommet noget til.

Manden på passagersædet er blevet kørt til Slagelse Sygehus, hvor sundhedspersonalet forsøger at behandle hans øjne.

Søren Østervig afviser, at de to brødre kan have haft nogle af de kraftige fyværkeribomber, som natten til lørdag blev stjålet fra en fabrik på Lolland, med i bilen.

- Så havde de ikke været i live, siger han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.