Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fynsk kovending i sag om burka-flugt

- Jeg tror ikke, der kommer meget mere pølse ud af det skind.

Sådan lød det fra Niels Christian Larsen, leder af lokalpolitiet i Nyborg, da Fyens Stiftstidende i november ville høre, hvordan efterforskningen af den såkaldte burka-flugt fra Nyborg Statsfængsel i oktober skred frem.

Lederen af lokalpolitiet uddybede, at det sandsynligvis var den indsattes svoger og søster, der havde hjulpet med flugten, men at politiet ikke havde gjort meget ved sagen på grund af prioritering af politiets ressourcer.

Ifølge en mail fra Fyns Politi til retsordfører Peter Skaarup (DF), som har stillet spørgsmål om sagen til justitsminister Morten Bødskov (S), tyder meget imidlertid på, at man alligevel vil prioritere sagen.

- Fyns Politi foretager de nødvendige efterforskningsskridt med henblik på at opklare sagen, og der er således blandt andet foretaget afhøringer af fængselspersonale og sikret videooptagelser fra fængslet. Fyns Politi finder således ikke, at de udtalelser fra lederen af lokalpolitiet i Nyborg, som er citeret på Fyens.dk, giver et fuldt ud retvisende billede af sagens status, skriver Fyns Politi i svaret til retsudvalget, skriver politiet i mailen ifølge Fyens.dk.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.