Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Frygt for tredje sex-overgreb

Fyns Politi frygter, at et nyt offer er blevet udsat for sexkrænkeren i Fyns-området

Fyns Politi frygter, at en tredje pige kan være blevet offer for den sexkrænker, der allerede har forgrebet på sig på to skolepiger på henholdsvis 10 og 11 år. Politiet arbejder således torsdag eftermiddag med at efterforske en henvendelse, hvor en 10-årig pige i Nyborg-området ved 13-tiden så en anden mindreårig pige blive taget ind i en rød bil.

Det 10-årige vidne hørte ifølge politiet den anden pige sige hjælp, men i samme øjeblik kom en lastbil forbi, og derefter var den røde bil kørt væk igen.

Vidnet så desuden et andet vidne, der formentlig var iført en heldragt og et tørklæde. Denne kvinde havde kontakt med føreren af den røde bil.

- Vi har sat en eftersøgning i gang i området omkring Christianslundsvej i Nyborg, hvor pigen så bilen. En helikopter overflyver også området. Det er klart, at i lyset af overgrebet på den 10-årige pige fra Refsvindinge i går, så tager vi ingen chancer, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

Det var netop en rød bil, som gerningsmanden bag to sexovergreb på yngre fynske skolepiger for henholdsvis tre uger siden og onsdag, kørte i, da han tog pigerne med i bilen og forgreb sig på dem.

- Derfor vil vi også meget gerne høre fra den kvinde, som ifølge vidnet kontaktede personen i den røde bil. Jeg vil også gerne understrege, at vi ikke lige i øjeblikket har modtaget nogen efterlysninger på piger i området, siger Henrik Justesen, der ikke har yderligere kommentarer i sagen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.