Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Frederiksberg optrapper SSP-indsats efter skoleoverfald

En dreng fra 9. klasse blev overfaldet af en stor flok. Politiet er også blevet involveret.

Frederiksberg Kommune vil nu optrappe brugen af SSP-medarbejdere (skole, socialforvaltning og politi) i gaderne for at få redet trådene ud efter et overfald i tirsdags.

Det sker, efter at en stor flok unge, maskerede mænd overfaldt en elev fra 9. klasse fra Ny Hollænderskolen på Frederiksberg.

Overfaldet skete ikke langt fra skolen.

Gerningsmændene, der angiveligt var i en flok på ti personer, stod og ventede på, at deres offer fik fri fra skole, inden de slog til.

- I tirsdag dukkede der en flok op på skolen, og så kom skolens ansatte og tog kontakt. De forduftede herefter. Senere fandt vi så ud af, at gruppen havde slået drengen fra 9. klasse efter sidste time, siger Inger Andersen, der er børne- og ungdomsdirektør i Frederiksberg Kommune.

Inger Andersen fortæller, at konfliktmæglere skal forsøge at rede trådene ud i sagen, der er blevet anmeldt til politiet som en voldssag.

- Vi ved ikke, hvad konflikten udspringer af. Drengen skulle have haft en privat konflikt med en anden dreng, men det er meget usikkert for os, hvad baggrunden er for det her.

Hun tilføjer desuden, at der på nuværende tidspunkt ikke er noget, der tyder på, at gerningsmændene er bosat i Frederiksberg Kommune.

Københavns Politi bekræfter, at der har været en hændelse tæt ved skolen i tirsdags, fortæller vagtchef Henrik Stormer.

- Vi har ingen anholdte endnu, men vi har nogle spor at gå efter, siger han.

Hvilke konkrete spor, der er tale om, vil vagtchefen ikke svare på.

Drengen var forbi en tur på skadestuen efter overfaldet, men han slipper for varige men.

Ny Hollænderskolen ønsker ikke at kommentere sagen.

En lignende episode fandt sted i sidste uge på Bjørnehøjskolen i den nordsjællandske by Annisse Nord ved Helsinge. En gruppe mænd trængte ifølge Lokalvisen Gribskov ind på skolen og overfaldt to elever foran en række yngre elever.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.