Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Formodet Mazda-tyv fundet i toppen af træ nær Lejre

Politiet har hentet en formodet biltyv ned fra en trætop nær Lejre, hvor personen gemte sig.

Midt- og Vestsjællands Politi har lørdag aften måtte hente en af sine mistænkte ned fra en trætop nær Lejre. Free/Colourbox
Midt- og Vestsjællands Politi har lørdag aften måtte hente en af sine mistænkte ned fra en trætop nær Lejre. Free/Colourbox

lejre. Politiet på Midt- og Vestsjælland har lørdag aften hentet en formodet tyv ned fra et træ i en skov nær Lejre Forsøgscenter. Politiet jagter yderligere en person i samme sag.

Det oplyser vagtchef Lars Galasz.

Politiet bliver første gang opmærksom på de to mænd, da de stjæler en Mazda i Lejre, oplyser Lars Galasz. Senere på aftenen begår de tyveri i et supermarked i Mørkøv.

- De bliver spottet lige mellem Holbæk og Gevninge på vej tilbage mod Roskilde og København. Vi optager forfølgelsen og eftersætter dem, siger vagtchefen.

- Men vi kan ikke fange dem. De kører for vildt. Det ender med, at de smider bilen ved Lejre Forsøgscenter.

Herfra tager de to mænd benene på nakken og løber ud i en skov.

- Omkring Lejre Forsøgscenter smed de bilen og løb fra stedet. Så fik vi indkredset området og fik nogle hunde frem. Hunden løb rundt i skoven, indtil den stopper ved et træ, fortæller Lars Galasz.

- Så kigger vi op i træet. Der sidder den ene brugstyv.

Betjente genkender angiveligt manden fra bilen. Og adspurgt hvorvidt politiet har talt med manden i toppen af træet, svarer Lars Galasz:

- Han har jo svært ved at løbe fra det. Han sidder oppe i et træ ude i en skov. I mørke, siger han.

Den anden person er omkring halv ti lørdag aften stadig på fri fod. Politiet undersøger det nærliggende område for, om han skulle befinde sig i nærheden.

Den person, der blev hentet ned fra trætoppen, er kendt af politiet i forvejen. Derudover har vagtchefen ingen yderligere oplysninger om manden, der nu skal ind på stationen og afhøres.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.