Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Formand for Handicaprådet trækker sig efter flytning

Nyheden om at Det Centrale Handicapråd skal rykke til Brovst har fået formanden for rådet til at trække sig.

Dan Boyter tiltrådte 1. januar, men udsigten til at Det Centrale Handicapråds sekretariat skal flyttes til Brovst, har fået ham til at sige op. Scanpix/Jens Nørgaard Larsen/arkiv
Dan Boyter tiltrådte 1. januar, men udsigten til at Det Centrale Handicapråds sekretariat skal flyttes til Brovst, har fået ham til at sige op. Scanpix/Jens Nørgaard Larsen/arkiv

I forbindelse med regeringens plan for udflytning af statslige arbejdspladser skal Det Centrale Handicapråd rykke sit sekretariat til Brovst i Nordjylland.

Det har fået formanden for rådet, Dan Boyter, til at trække sig, men beslutningen er ikke truffet på grund af politisk uenighed eller den nye placering af sekretariatet.

»Det handler slet ikke om geografien, men det handler om, at jeg blev tildelt posten til at varetage andre opgaver end at flytte sekretariatet.«

»Flytningen vil komme til at tage halvandet til to år, og det er ikke det, som jeg blev ansat til,« siger Dan Boysen.

Dan Boyter tiltrådte som formand 1. januar. Han nåede dermed at være i jobbet i 19 dage, inden han indgav sin opsigelse. Han medgiver, at det er en hurtig beslutning.

»Både og. Det er klart, at det er hurtig beslutning, men det er en erkendelse fra min side af, at den rolle, jeg blev tildelt, bliver en anden.«

»Jeg er i gang med en introduktionsrunde på jobbet, og hvis jeg kan se, at opgaven bliver en helt anden, end den jeg troede, jeg sagde ja til, så synes jeg, det er vigtigt, at jeg træder til side,« siger Dan Boyter.

Formandens tilbagetrækning sker med øjeblikkelig virkning. Han har dermed sidste arbejdsdag fredag.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.