Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Føl døde af sult og kulde

En 20-årig kvinde og en 40-årig mand fra Kjellerup er blevet straffet for vanrøgt af et føl og to heste. I hestefolden fandt man et dødt føl, skriver mja.dk.

Sagen stammer helt tilbage fra december 2011, hvor en embedsdyrlæge var til stede på mandens ejendom i Kjellerup og kunne berette om en et kraftigt afmagret føl, som, man senere kunne fastslå, var død af sult, tørst og kulde.

Dertil fandt man en afmagret voksen hoppe på en mark og en hest i en slags garage, som også var blevet sultet. De forhold blev ifølge mja.dk vurderet af dyrlægen til at være groft uforsvarlige og med karakter af mishandling.

Den 20-årige kvinde, der havde ansvar for to af dyrene, har nu fået en bøde på 7.500 kroner for brud på dyreværnsloven, mens manden har fået en bøde på 2.000 kroner.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.