Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Flere fotofælder fælder bilister i Østjylland

Lige om lidt er der knap fem gange så stor risiko for at du bliver fanget af trafikkontrollens fotografer, hvis du kører for hurtigt. Østjyllands Politi får syv nye fotobiler.

Flere fotobiler skal fange flere fartsyndere.
Flere fotobiler skal fange flere fartsyndere.

Har du hang til at trykke lidt for hårdt på speederen, når du kører rundt i om omkring Randers så kan du godt belave dig på, at det fremover kan komme til at koste dyrt. Det skriver Randers Amtsavis.

Et af de indsatsområder, som regeringen har besluttet skal fremmes i 2013, er trafiksikkerheden. Det betyder, at politiet får flere fotovogne at råde over, antallet går fra godt en snes i hele landet til 100, og de er udstyret med fartradar og fotografiapparater.

I Østjylland betyder det, at politiet går fra at have to til ni vogne. Præcis hvornår, de syv nye vogne arriverer på disse kanter, ved chefpolitiinspektør Bent Preben Nielsen, Østjyllands Politi, endnu ikke. Men de kommer snart.

- Lige i øjeblikket køres der toholds-skift på de to vogne, vi råder over. Der er med andre ord drøn på, fordi vi er ved at uddanne personale til at betjene fotovognene, siger Bent Preben Nielsen til Randers Amtsavis.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.