Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Flere Charlie Hebdo-blade til Danmark

Voksende interesse for Charlie Hebdo får allerede nu Bladkompagniet til at bestille ekstra eksemplarer af det franske satiremagasin hjem.

Siden det tirsdag kom frem, at Charlie Hebdo udkommer i Danmark, er interessen for satiremagasinet vokset så meget, at Bladkompagniet allerede nu vil forsøge at hente flere end de planlagte 300 eksemplarer hjem.

Det oplyser Christian Lanng, der er direktør i Bladkompagniet.

»I løbet af i går (tirsdag, red.) viste det sig, at efterspørgslen på det danske marked var større, end vi havde forventet. Derfor er vi i gang med at undersøge med vores kontakt i Paris, om det er muligt at bestille et større oplag til Danmark,« siger han og tilføjer, at magasinet vil kunne købes hos en række danske bladhandlere senest fredag morgen.

Direktøren kan dog endnu ikke sige, hvor mange ekstra magasiner det drejer sig om.

»I det omfang, der er efterspørgsel efter et produkt, vælger vi at hente det hjem til Danmark i det omfang, som vi mener, vi kan afsætte. Nu vurderer vi, hvad vores forventninger er til, hvor mange styk vi kan afsætte, og så taler vi med vores kontaktperson i Paris, så vi kan få det antal hjem,« fortæller Christian Lanng.

Prisen bliver et sted lige under 50 kroner, oplyser han.

Det er ikke er første gang, at Charlie Hebdo rammer de danske butikshylder

»Vi har distribueret magasinet for en del år siden, men stoppede, fordi interessen ikke har været så stor i en periode. Men vi har nu vurderet, at der vil være en interesse blandt danske kunder for at købe det her magasin, og derfor får vi det hjem til Danmark igen,« siger Christian Lanng.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.