Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Flere anholdte efter sammenstød mellem grupper i landsby

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der mange ubesvarede spørgsmål efter sammenstød i Kirke Sonnerup.

ARKIVFOTO
ARKIVFOTO

Flere personer er natten til fredag blevet anholdt efter et sammenstød mellem grupperinger i den lille by Kirke Sonnerup på Midtsjælland.

Det oplyser Boye Rasmussen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, tidligt fredag morgen.

»Vi har stadig ikke helt styr på, hvad der egentlig er foregået derude, men det er tilsyneladende nogle grupper, der stødt sammen,« siger vagtchefen.

Politiet fik den første anmeldelse fra stedet klokken 01.34.

»Vi fik både anmeldelser om en bil, der var kørt galt, og nogle havde hørt, at der var blevet skudt med automatvåben. Men det hele er meget forvirrende i øjeblikket,« siger Boye Rasmussen.

Politiet har i løbet af natten undersøgt området for spor.

»Vi har blandt andet haft spærret motorvejen i forbindelse med efterforskningen,« siger Boye Rasmussen.

Ingen personer er kommet alvorligt til skade under episoden, tilføjer han.

»Det er ikke noget, der kræver behandling, siger Boye Rasmussen uden at ville oplyse, om der kan være tale om stiksår eller skudsår.«

Vagtchefen ønsker i øjeblikket ikke at gisne om, hvorvidt episoden kan have forbindelse til bandekonflikten i København.

»Det kan jeg selvfølgelig ikke sige noget om endnu. Der er rigtig mange løse ender i øjeblikket,« siger Boye Rasmussen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.