Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fire mænd truede personale med knive og legetøjspistol

Politiet er på jagt efter fire mænd, der lørdag røvede en T. Hansen-butik i Rødovre.

De ansatte hos T. Hansen, der sælger autoreservedele og udstyr til biler, på Sandbækvej i Rødovre oplevede lørdag sidst på dagen, det som de fleste butiksansatte frygter: At blive udsat for et væbnet røveri.

Tre mænd trængte ind i butikken og truede personalet med en pistol og to knive.

- På den måde tiltvang de sig vej til kassen og stak af med indholdet, fortæller Brian Larsen, der er vagtchef hos Københavns Vestegns Politi til BT. Udenfor forsvandt de hurtigt i en stjålet bil.

- Der sad en fjerde gerningsmand klar i en sølvgrå Golf med nummerpladen VP58816. Det viste sig at være en bil, der tidligere var meldt stjålet, fortæller han.

De fire mænd må dog have følt sig endog særdeles presset af politiet, for der gik ikke lang til, før ordensmagten havde fingrene i både bil og udbytte.

- En kvik borger ser røveriet og sætter efter røverne i bil. Men ved Hasselvej – en sidevej til Ålekistevej – forsvinder røverne. Men vi er hurtigt tilstede med en del politi, og det har muligvis presset dem. I hvert fald finder vi ikke bare bilen, vi finder også udbyttet, de tre hætter de bar under røveriet, to knive og hvad der viser sig at være en legetøjspistol. De har kastet det fra sig i en kælderskakt, fortæller Brian Larsen.

De tre røvere, var der dog ingen spor af, fortæller han.

- Derfor vil vi også gerne have offentlighedens hjælp, hvis de ved - eller har set nogen - de mener, kan lede os på sporet af gerningsmændene, siger Brian Larsen.

De tre mænd, der foretog røveriet i forretningen, beskrives alle som værende mellem 180-190 centimeter høje og af almindelig af bygning. De var alle af anden etnisk herkomst end dansk. De bar skimasker under røveriet, og to af dem var klædt i sort, mens den tredje havde hvide træningsbukser på. Den fjerde - manden i bilen - er der ingen signalement af.

Hvis man har set noget, der kan hjælpe politiet på sporet af de fire gerningsmænd, så kan politiet kontaktes på telefon 114.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.