Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fire anholdt efter skud i Kokkedal

Efter endnu en skudepisode inden for kort tid har politiet anholdt fire for at have forbindelse til det seneste skyderi. En mand blev ramt i foden i Kokkedal.

Politiet anholdt lørdag aften fire personer i forbindelse med skyderiet i Kokkedal. Det fortæller TV 2 News.

Ved Holmegårdscentret blev der kort før klokken 21 affyret flere skud fra en bil, og det førte til en række dramatiske hændelser. Det har politiet bekræftet over for bt.dk.

En mand blev ramt i foden af den byge af skud, der blev affyret. Den skudramte mand formåede ved »selvbestaltet hjælp« - i en bil med flere andre - at komme til Rigshospitalet, fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk til bt.dk.

På Rigshospitalet opstod der ifølge ekstrabladet.dk tumult, da politiet ankom stort set samtidig med den skudramte. Her forsøgte politiet at gribe ind og få personerne i privatbilen til stå stille. Ifølge avisens oplysninger blev mindst én person ramt med peberspray i den efterfølgende tumult, inden en ambulance fragtede en person ind på akutafdelingen.

Stort set samtidig måtte Nordsjællands Politi rykke ud til en episode med brændende biler i Lundtofte.

- Vi har fundet to brændende biler, men vi ved endnu ikke, om der er en sammenhæng mellem dem og skyderiet, siger vagtchef Ole Hestbæk fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Skuddene faldt kun et døgns tid efter, at en 19-årig mand blev dræbt - også af skud - ved Høje Gladsaxe Centret. Også her blev bilen, der blev brugt af gerningsmændene, brændt af kort efter.

- Vi kan endnu ikke sige, om der er en sammenhæng, men vi holder selvfølgelig alle døre åbne, siger Ole Hestbæk.

Samtidig ønsker politiet heller ikke over for TV 2 News at be- eller afkræfte, hvorvidt skyderiet er banderelateret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.