Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Finn Nørbygaard bor i flyttekasserod

Han er lige blevet skilt, han skylder millioner væk, og hans tilværelse i en kæmpe luksusvilla i Holte er nu skiftet ud med 14 flyttekasser og gæsteværelset hos en ven.

Foto: Camilla Rønde
Foto: Camilla Rønde

- Jeg har aldrig haft det bedre, siger Finn Nørbygaard alligevel og fortsætter.

- Jeg er flyttet tilbage til Aarhus og bor i nogle flyttekasser hos en ven.

- Det er jo et mirakel. Jeg troede, at det skulle tage livet af mig, siger Finn Nørbygaard, der tidligere har fortalt, at han i flere måneder efter den frygtelige dag 1. december i 2008, hvor hans enorme formue blev til ingenting med et slag, bare sad i sin slåbrok og kiggede ind i væggen.

Elendig rigmand

- Jeg var en elendig rigmand. Jeg har mødt nogle, der var gode til det. De arbejdede løs, holdt sig i form og havde et stærkt familieliv. Men det kunne jeg ikke. Jeg sad bare i sofaen, siger Finn Nørbygaard, der nu knokler med at betale af på sin gæld.

Han er nu blevet skilt fra sin kone Hanne. Men det vil han ikke give Stein Bagger skylden for, selvom sagen pressede parret i ekstrem grad.

- Nu er jeg tvunget ud at arbejde. Jeg holder foredrag og laver show. Jeg har det bedst, når jeg slider i det, og jeg har fået en energi, som jeg ikke anede, at jeg havde. Det er skønt, siger Finn Nørbygaard.

- Danske Bank skal have sine penge. Sådan er det. Og så skal jeg knokle i flere år endnu, siger han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.