Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Find badetøjet frem - juli måned kan blive en af de varmeste i 10 år

Juli måned står for døren, og det kan meget vel gå hen at blive en rigtig varm måned, hvis man skal tro DMI.

Der bliver rig mulighed for at bade den kommende juli.
Der bliver rig mulighed for at bade den kommende juli.

Danskerne kan se frem til en juli måned, hvor temperaturen kommer til at ligge én til to grader over den normale temperatur i juli måned.

Det oplyser DMI til BT.

»Juli måned kommer til at byde på lidt af hvert, men det mest positive er, at vi vil få en temmelig lun periode med en til to grader over normal temperatur,« fortæller Steen Hermansen, der er meteorolog ved DMI.

»De sidste 10 års data viser, at vi i gennemsnit har haft et dagtemperatur på lige godt 21 og en halv grader, og i år kommer vi til at ligge omkring de 23 og 24 grader,« lyder det.

Det skyldes ifølge Steen Hermansen, at der vil ligge et højtryk øst og nordøst for landet, mens der vil komme nogle lune strømninger ind over landet fra syd.

Men den danske sommer kan sjældent bryste sig af udelukkende solskinsvejr, og det vil således heller ikke være tilfældet i år.

For selv om juli måned kan ende med at blive usædvanlig varm, så vil den også være præget af adskillige gråvejrsdage.

»Der vil også komme nogle fronter med vestenvind og lidt afkøling, så man når ikke at blive overvarm, inden vi får en dag med lidt byger. Den ene vejrtype vil ikke være mere dominerende end den anden. Det vil nok være sådan, at vi får tre til fire dage med lidt gråvejr efterfulgt af tre til fire dage med godt vejr.«

Alligevel understreger han dog, at vi enkelte dage vil opleve temperaturer, der kommer op at snuse til de 30 grader.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.