Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fem kilo ammunition beslagt ved bandeaktion

Københavns Vestegns politi har beslaglagt fem kilo skarp ammunition til 9mm-pistoler ved en politiaktion mod bandemiljøet

Det var i forbindelse med, at politiet mandag morgen indledte en større aktion mod bandegrupperingen 'Værebrogruppen' i Bagsværd. For målet var at lede efter våben og beviser i gruppens klubhus og på de offentlige områder ved Værebrogruppen.

Ammunitionen blev fundet gravet ned i et grønt område af Værebroparken.

- Nu skal kriminalteknikere så undersøge det for DNA. Først herefter ved vi, om det kan få konsekvenser for nogen, siger vicepolitiinspektør og efterforskningsleder i afdelingen for organiseret kriminalitet, Carsten Jansson, til bt.dk.

Politiet anholdt to unge mænd i Værebrogruppens klubhus, mens ransagningen stod på. De blev løsladt igen, da politiet ikke havde beviser for, at de skulle have noget med ammunitionen at gøre.

Ud over fundet af ammunitionen søger politiet desuden efter beviser og mistænkte i efterforskningen af en sag om grov vold og trusler mod en 31-årig mand fra København. 12. november blev han standset på Laurentsvej af tre unge mænd, truet med kniv og tvunget med ind i klubhuset. Her blev han udsat for grov vold i en time, før han fik lov at gå. Tilsyneladende var han blevet forvekslet med en anden - sandsynligvis en fra bandemiljøet. Dagens aktion førte ikke til nogen anholdelser i den sag.

- Den 31-årige har det heldigvis fint i dag. Vi arbejder ufortrødent videre med at finde de skyldige. De har begået en grov forbrydelser siger Carsten Jansson.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.