Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Far og søn mishandlede og voldtog 22-årig mand i to timer: Dømt for æresrelateret vold

Der var tilsyneladende tale om æresrelateret vold, da en mand i to timer blev mishandlet i værksted i Tilst.

En 54-årig mand og hans 29-årige søn er i Vestre Landsret i Aarhus blevet idømt hver fem års fængsel for grov vold og voldtægt mod en 22-årig mand, der havde et forhold til den 54-åriges datter. Arkivfoto. Scanpix/Claus Fisker
En 54-årig mand og hans 29-årige søn er i Vestre Landsret i Aarhus blevet idømt hver fem års fængsel for grov vold og voldtægt mod en 22-årig mand, der havde et forhold til den 54-åriges datter. Arkivfoto. Scanpix/Claus Fisker

Gennem to timer blev en 22-årig mand i februar 2015 mishandlet og voldtaget i et værksted i Tilst ved Aarhus.

Årsagen var tilsyneladende, at han havde et forhold til naboens datter i Gellerup, og at de ville forloves.

Onsdag har Vestre Landsret idømt pigens far og bror hver fem års fængsel for grov vold og voldtægt. Det oplyser anklagemyndigheden på Twitter.

Det er en voldsom skærpelse af afgørelsen fra byretten, hvor faren blev frifundet og sønnen idømt halvandet års fængsel for grov vold.

Ifølge den 22-årige fortalte han omkring den 10. februar om forholdet til pigen til hendes bror. De aftalte, at de skulle mødes med faren 16. februar.

Her blev han bedt om at stige ind i en bil, hvorefter en ukendt person sprøjtede peberspray i ansigtet på ham. Bilen kørte til et værksted i Tilst, hvor faren og to timers mareridt ventede den 22-årige.

Offeret blev truet med pistol, klædt af og bagbundet med strips. Flere gange slog de ham med pistolen, ligesom de satte den for hans tinding og trykkede af.

Undervejs blev han voldtaget flere gange og fik hældt benzin ud over sig med truslen om at blive brændt af, har han forklaret.

Da mishandlingen var overstået, blev offeret kørt til Orøvænget i Tilst og smidt ud af bilen.

Fra Orøvænget blev der klokken 23.19 ringet til alarmcentralen om, at den 22-årige var dukket op - bagbundet og med tydelige skader efter vold.

Den nu 54-årige far og 29-årige bror har nægtet sig skyldige.

Faren har tidligere forklaret, at hans datter ville forloves med naboens søn. Det brød faren sig ikke om, da naboens søn ifølge ham var kriminel, men han nægtede ethvert kendskab til mishandlingen i værkstedet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.