Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Far dømt for over 100 tilfælde af overgreb mod datter

I seks år forgreb en mand sig på sin egen datter. Onsdag fik han seks års fængsel for de omfattende overgreb.

En 48-årig mand fra Gedser skal seks år i fængsel for at have forgrebet sig på sin datter seksuelt i en periode på seks år. Free/Colourbox
En 48-årig mand fra Gedser skal seks år i fængsel for at have forgrebet sig på sin datter seksuelt i en periode på seks år. Free/Colourbox

Nykøbing Falster. Fra hun var 10 år og i de følgende seks år blev en i dag 17-årig kvinde udsat for seksuelle overgreb fra sin egen far.

Onsdag fik faderen, en 48-årig mand fra Gedser, så sin straf, da Retten i Nykøbing Falster idømte ham seks års fængsel.

Ifølge Folketidende.dk har manden delvist tilstået overgrebene.

Dog har han i retten forklaret, at datteren selv lagde op til de seksuelle forhold. Blandt andet ved at gnubbe sig op ad ham i et boblebad.

- Jeg burde have sagt fra. Man skal ikke have sex med sin datter. Det har jeg angret i seks måneder, sagde han ifølge mediet.

Ifølge TV Øst har han tilstået samleje med datteren i 15 tilfælde, men først efter, at hun var fyldt 12 år. Og i en kortere periode end i de seks år, som han nu er dømt for.

Ifølge TV Øst begyndte overgrebene med tvungen masturbation og eskalerede senere til vaginalt og analt samleje. Ifølge anklageskriftet har faret haft samleje med datteren i mere end 100 tilfælde.

Faderen skulle ifølge anklageskriftet have truet datteren med at tage sig eget liv, hvis hun ikke ville være sammen med ham, oplyser TV Øst.

Overgrebene er sket i hjemmet og blandt andet ombord på et skib ud for Gedser Fiskerihavn.

Den 48-årige har valgt at overveje, om han vil anke dommen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.