Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Familie skamferede penis i jalousi - nu bliver de udvist

Tre mænd og en kvinde er tirsdag idømt fængsel og udvisning for groft overfald på kvindes nye kæreste.

Det var et blodigt opgør, som 1. maj i fjor udspillede sig i en have i Tinglev. Her blev en 43-årig mand overfaldet og fik skåret huden af sin penis. Nu er tre mænd og en kvinde dømt i sagen.

Dommen er faldet tirsdag ved Retten i Sønderborg. Alle dømte er blevet udvist af Danmark for bestandig. De har valgt at anke dommen til Vestre Landsret, oplyser anklager Britt Ankersø.

De dømte er en far, hans datter og svigersøn samt hans ekskones bror. Faren, Mohammad Farog Mostaghim, er idømt tre års fængsel.

Datteren, Hadia Mostaghim, svigersønnen, Obaidullah Tawanuddin, og ekskonens bror, Harass Ahmad Fayaz, er alle idømt to års fængsel. Familien stammer fra Afghanistan.

Det var angiveligt jalousi, som lå bag overfaldet. Ekskonen var nemlig begyndt at se den 43-årige, og det fik Mohammad Mostaghim til at samle familien til overfaldet.

Mohammad Mostaghim er tidligere dømt for vold, og derfor har han fået en hårdere straf end de øvrige.

Ved overfaldet blev den 43-årige først jagtet af gerningsmændene. Han fik flere slag i hovedet og på kroppen, inden han blev holdt fast liggende og fik skamferet sin penis.

Anklageren har under sagen fortalt, at oplevelsen har givet offeret både fysiske og psykiske mén.

Retten har i forbindelse med dommen tilkendt offeret en godtgørelse på 30.000 kroner for såkaldt tort. Det er en godtgørelse for den krænkelse, han har oplevet.

Derudover er han tilkendt en erstatningen på 45.435 kroner for svie og smerte.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.