Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Falck har hjulpet 3.000 sneramte bilister mandag

Falck har haft en travl mandag, hvor man især rykkede ud til bilister i hovedstadsområdet, Nordjylland og Midtjylland.

Kong Vinter gav Falck en travl mandag. Inden klokken 19 havde man således assisteret 2.993 bilister i løbet af dagen.

I en del af tilfældene handlede det om at hjælpe folk med at starte bilen, mens det i mange andre situationer drejede det sig om at trække biler fri.

- Vi har haft flest fritrækninger i Nordjylland og næstflest i Region Hovedstaden. Vi har hjulpet flest med at starte bilen i hovedstaden og næstflest i Region Midtjylland, siger Falcks pressechef, Mikkel Andreas Beck.

Selv om søndagen også bød på vintervejr, rykkede Falck da »kun« ud til 1.753 bilister.

Hvor travlt Falck får de kommende dage, ønsker Mikkel Andreas Beck ikke at gisne om:

- Vi er i kong Vinters vold. Det er snefald og fygning, der bestemmer, hvor meget vi får at lave, siger han.

Og han, kong Vinter, har tilsyneladende ikke tænkt sig at give slip lige med det første.

Mandag aften udsendte DMI et varsel om snefygning på Bornholm. Frem til tirsdag aften forventer DMI, at der falder cirka 10 centimeter sne på Bornholm, og med frisk vind til kuling fra nordøst og nord giver det risiko for snefygning.

Andre steder er vintervejret så småt på retur. DMI oplyser, at der ikke længere er varsel om snefygning i Nordjylland, Østjylland, Vest- og Sydvestsjælland samt hovedstadsområdet samt Nordsjælland.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.