Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Falck har haft rolig nat på vejene

Efter sneen er begyndt at smelte, er antallet af assistancer til bilister faldet, oplyser Falck, der melder om en rolig nat og søndag morgen. DMI melder også om, at vejret er nemt at færdes i i dag.

Det har været en rolig nat og søndag morgen for Falck i forhold til den forløbne tid, der har været påvirket af vintervejret. Falck har måtte hjælpe 69 bilister, mens samme antal natten og lørdag morgen frem til klokken cirka seks lå på knap 600 assistancer.

- Vi kan godt mærket, at sneen begynder at smelte. Vi har hjulpet 69 bilister med alt, hvad der har med sne og slud at gøre. Heraf har 12 været fritrækninger. I går var omkring halvdelen fritrækninger, oplyser pressemedarbejder hos Falck, Jeppe Ilkjær søndag klokken 06.45.

Han beskriver det som en rolig nat og morgen og oplyser samtidig, at Falck i løbet af natten og tidlig søndag morgen har været ude til syv vandskader.

- Man kan forstille sig, at der nu lige så stille begynder at komme opkald om vandskader, når sneen smelter. Vi oplever ofte, at folk efter en vinterperiode får vand i kælderen. Indtil videre har vi dog kun haft syv vandskader her i løbet af natten, siger Jeppe Ilkjær.

Hos DMI er der da også meldinger om, at vejret søndag er nemt at færdes i oven på en weekend med snevejr.

- På vejene er man sluppet af med sneen, men der ligger fortsat lidt sne i terrænet. Det tager lidt tid, før det er smeltet helt væk. Nogle steder ligger der fortsat en måske 10-20 centimeter, men det er jo en anden slags sne, end den vi havde forleden, siger vagtchef hos DMI Jørn Thomsen.

Vejret søndag morgen er diset eller tåget med regn rundt omkring.

- Det er sådan en rigtig gråvejrsdag med plusgrader. Temperaturen ligger sådan på en to-tre-fire grader, og der er ikke ret meget vind. Det er lidt kedeligt, men trods alt nemt at færdes i, siger Jørn Thomsen.

Ifølge DMI vil vejret resten af søndagen forblive stort set uforandret med dis, tåge, regn og plusgrader.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.