Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fakta: Her påvirker Egon trafikken

Stormen Egon har presset vandet ind i Limfjorden. Her er det oversvømmelse på den lille havn ved Sundstrup ved indsejlingen til Hjarbæk Fjord.
Stormen Egon har presset vandet ind i Limfjorden. Her er det oversvømmelse på den lille havn ved Sundstrup ved indsejlingen til Hjarbæk Fjord.

Storebæltsbroen vil som følge af stormvejret være lukket for biltrafik frem til midnat. Dog oplyser DSB, at togene ikke er påvirket.

Stena Lines færgeafgang fra Frederikshavn fra Göteborg klokken 18.15 og fra Frederikshavn klokken 20.15 er aflyst på grund af stormvejret.

Alle Scandlines’ afgange på Gedser-Rostock-færgen er aflyst lørdag, og færgerne ventes først at sejle igen søndag morgen.

Der vil heller ikke være nogen Colorline-afgange mellem Hirtshals og Larvik.

Lolland Færgefart indstillede lørdag eftermiddag sejladsen på Fejø Overfarten, Femø Overfarten og Askø Overfarten. For sidstnævnte forventes dog, at afgangen fra Askø klokken 17.50 og fra Bandholm 18.30 afgår efter planen.

På Vejlefjordbroen, Øresundsbroen og Svendborgsundbroen advares mod kørsel med vindfølsomme køretøjer.

Der er stor risiko for, at Øresundsbroen lukkes for trafik.

Stormen kan medføre længere rejsetid med S-togene. Når stormen er på sit højeste, kommer S-togene nemlig til at køre med nedsat hastighed.

Flere steder i landet spærrer væltede træer og afblæste tage veje. Politiet opfordrer bilister til at køre forsigtigt.

Kilder: Vejdirektoratet, Sund & Bælt, DSB og politiet

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.