Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Et skolebarn er dræbt af skolebus i Vejle

En otteårig dreng er blevet påkørt og dræbt af skolebus. Han kom ind under bussen, da den drejede til højre.

Et skolebarn er dræbt i trafikulykke i Vejle.
Et skolebarn er dræbt i trafikulykke i Vejle.

Vejle: En otteårig dreng fra Vejle døde fredag eftermiddag, da han blev påkørt af en skolebus.

- Drengen kom løbende i samme retning som bussen og gled eller snublede og kom ind under bussen, da den drejede til højre for at vende, siger politikommissær Jørn Lindhardt, Sydøstjyllands Politi, til Ritzau.

Politiet har ikke nogen forklaring på, hvordan ulykken kunne ske.

- Måske er forklaringen, at der var en del sne på stedet, siger Jørn Lindhardt.

Ulykken skete ved 14-tiden i nærheden af Kirkebakkeskolen i Bredballe uden for Vejle.

Vejen Kirkebakken var fredag eftermiddag spærret for al trafik i timerne efter ulykken, mens politi og redningsmandskab arbejdede på stedet.

Bussen kom kørende med 25 børn som passagerer. I første omgang forlød det, at drengen var en af passagererne, og at han blev påkørt, lige efter at han var blevet sat af ved et stoppested.

Men politiets afhøringer på stedet har givet et andet billede af ulykken, nemlig at drengen kom løbende og blev påkørt at skolebussen, da den var ved at dreje til højre hen mod en sportshal for at vende.

Det vides ikke, om drengen gled, fordi det var glat. Eller om der har været en anden årsag til, at han kom ind under bussen.

- Vi ved ikke, hvad der præcis skete. Men hvorom alting er, kommer han ind under bussen og er dræbt på stedet, siger Jørn Lindhardt.

De første meldinger gik ifølge TV2 på, at bussen var forulykket, men det er ikke tilfældet.

De pårørende er underrettet.

Børnene fra skolebussen var fredag eftermiddag samlet på skolen, hvor de modtog krisehjælp fra blandt andre en psykolog og en præst.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.