Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Et område af heden brænder øst for Tarm

En del af militært skydeterræn er brudt i brand. Folk skal søge væk, hvis røgen er kraftig, advarer politiet.

ARKIVFOTO. En kraftig naturbrand hærger tirsdag et større hedeareal i den sydvestlige del af området ved Bundgårdsvej ved Tarm i Vestjylland.
ARKIVFOTO. En kraftig naturbrand hærger tirsdag et større hedeareal i den sydvestlige del af området ved Bundgårdsvej ved Tarm i Vestjylland.

En kraftig naturbrand hærger tirsdag eftermiddag et område af heden ved det militære øvelsesterræn i Borrislejren ved Tarm i Vestjylland, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Ilden er følge politiet ikke til fare for personer eller ejendomme. Men branden afgiver en kraftig røg, som beboere i området opfordres til at undgå.

Politiet fik anmeldelsen om branden kort før klokken 14.

Det er et større hedeareal i den sydvestlige del af området ved Bundgårdsvej, der brænder.

Ilden breder sig med vinden i nordøstlig retning, oplyser politiet.

Både det kommunale brandvæsen og Beredskabsstyrelsen er sat ind for at slukke ilden.

Politiet advarer folk mod at opholde sig i røgen. Ved let røg skal man søge inden døre og lukke vinduer, døre og ventilation.

Hvis røgen er kraftig, der hvor man er, lyder opfordringen, at man skal søge væk.

Borris Skydeterræn bruges af forsvaret. Der er tale om Danmarks største hedeareal på i alt godt 4700 hektar. Skydeterrænet ligger 11,5 kilometer øst for Tarm.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.