Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Et barn er tidligere blevet løftet over hegn i Aarhus

Kommunen har genfremsendt en sag til politiet, hvor et barn er blevet løftet over hegnet i en børnehave.

En 33-årig mand er sigtet for at have fjernet en 4-årig pige fra Børnehuset Snogebæksvej. Lignende er tidligere sket i Aarhus.
En 33-årig mand er sigtet for at have fjernet en 4-årig pige fra Børnehuset Snogebæksvej. Lignende er tidligere sket i Aarhus.

Det er ikke første gang, et barn i en daginstitution bliver løftet over hegnet af en fremmed.

Det bekræfter Børn- og Ungechefen i Aarhus Kommune, Søren Aakjær, over for DR Østjylland.

Han fortæller, at der har været en lignende episode med bortførelse af et barn over et hegn fra en børnehave sidste år, men politiet vurderede dengang ikke, at der var noget at gå videre med.

Børnehaven ligger i nærheden af den børnehave, hvor en fireårig pige onsdag blev bortført. En 33-årig mand blev torsdag sigtet for seksuelt overgreb mod pigen. Han blev varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

»Da den sag kom frem, vurderede politiet ikke, at der var noget at gå videre med. Så der kom ikke nogen sag ud af det dengang,« siger Søren Aakjær.

»Vi er nu blevet gjort opmærksom på den sag, og vi har genfremsendt den til politiet, så den kan indgå i efterforskningen.«

Den fireårige pige blev væk under et vagtskifte i Børnehuset Snogebæksvej på Trillegårdsvej i Aarhus V. Hun nåede at være væk i en time, inden hun var tilbage i børnehaven igen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.