Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Endnu en fynsk skolepige sexmisbrugt

Politiet mener, at gerningsmanden, som i oktober forgreb sig seksuelt på en 11-årig pige, har slået til igen.

Endnu en ung pige på Fyn er blevet udsat for et seksuelt overgreb af en ukendt gerningsmand, oplyser Fyns Politi. Der er tale om en 10-årig pige fra Refsvindinge.

Pigen var klokken 15.05 onsdag på vej hjem fra sin Skolefritidsordning (SFO) mod sin bopæl på Longvej, da en rød ældre bil kørte op på siden af hende.

Manden i bilen stod ud og tog fat i hende og hev hende ind på bagsædet.

Derefter kørte manden lidt rundt i området, inden han stoppede bilen og ifølge politiet forgreb sig seksuelt på den 10-årige pige.

Pigens øjne var dækkede under overgrebet, og hun har ikke kunnet give et detaljeret signalement af manden. Hun beskriver ham dog som lidt ældre, måske midaldrende. Han var iført en sort trøje og en sort hue, og han lugtede af tobak.

Efter overgrebet mod pigen kørte gerningsmanden hende hen til hovedvejen mellem Refsvindinge og Ørbæk ved Longvej, hvor han satte hende af.

Politiet føler sig overbevist om, at der er tale om den samme gerningsmand, som begik et overgreb mod en 11-årig pige i den sydfynske by Vester Skerninge 26. oktober. En gerningsmand, man fortsat leder efter.

- De oplysninger, pigen har kunnet fortælle os, tyder på det. Lugten af tobak og det faktum, at manden nærmest var lidt høflig, er samme mønster som sidst, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

Politiet kan af hensyn til efterforskningen og hensyn til forurettede ikke oplyse nærmere detaljer om selve overgrebet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.