Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

En hel weekend med plusgrader i vente

Weekenden byder på både sol og plusgrader om dagen og en smule frost om natten.

Vinterstemning i Tuborg havn. Is og kuldegrader afholder ikke Victor, 13 år, fra at tage en tur på løbehjulet.
Vinterstemning i Tuborg havn. Is og kuldegrader afholder ikke Victor, 13 år, fra at tage en tur på løbehjulet.

Det bliver stadig hue- og vantevejr i weekenden, men et mildere et af slagsen. Både fredag, lørdag og søndag kigger solen frem og sørger for plusgrader.

- Fredag kommer temperaturen typisk til at ligge på to til fem grader hele dagen. Der kommer dog en svag frontzone ind over landet, som vil give nedbør, og det vil hovedsagligt være regn og slud. Den nordlige del af landet slipper dog for nedbøren. Ud på aftenen klarer det lidt op, og så får vi nattefrost igen, fortæller vagthavende ved DMI, Klaus Larsen.

Natten i det nordjyske bliver koldere end i resten af landet, for her vil nattefrosten være på ned til mellem fire og fem minusgrader. Resten af landet vil opleve en nat med temperaturer omkring frysepunktet. Nedbøren vil muligvis fortsætte ud på natten i de sydvestlige egne af landet, og minusgraderne sørger dermed for lidt sne.

Til gengæld byder lørdagen på sol.

- Bortset fra en let til frisk vind bliver det en ganske pæn dag med temmelig meget solskin og temperaturer lige over frysepunktet på omkring to til tre grader. Der kommer ingen nedbør, og natten bliver også klar med mellem fem og syv graders frost, siger Klaus Larsen.

Den smule vind, lørdagen disker op med, tager en smule til på weekendens sidste dag, men også her melder den vagthavende om en pæn dag.

- Søndagen starter fint med sol, men så bliver det efterhånden lidt skyet vestfra. Der begynder at komme en smule slud eller sne, som hurtigt går over i noget regn. Tidligt på morgenen bliver det lidt koldt, men når nedbøren begynder, ligger vi på mellem to og tre graders varme, fortæller Klaus Larsen.

Hen ad eftermiddagen vil regnen have passeret hele landet, så aftenen bliver nedbørsfri. Bornholmerne får dog først tørvejr ved midnat.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.