Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Eks-rocker dømmes til at betale 14 millioner til staten

To transportfirmaer havde stort besvær med kildeskat og moms, fastslår domsmandsret i Glostrup.

Et tidligere medlem af Bandidos er tirsdag blevet straffet for at have snydt de offentlige kasser for næsten 14 millioner kroner.

Retten i Glostrup har fundet den 45-årige Kim David Rasmussen skyldig i grov økonomisk kriminalitet, som har udløst en fællesstraf på fængsel i tre år.

I straffen indgår halvandet års fængsel fra en tidligere dom afsagt af en anden byret.

Anklagen i den aktuelle sag har drejet sig både om momssvig og om svindel med hensyn til kildeskat.

Som chef i transportfirmaerne HCLV ApS. og Eulogik ApS. kneb det gevaldigt for Rasmussen at indeholde A-skat og arbejdsmarkedsbidrag, har retten slået fast.

Kriminaliteten blev begået i 2011 og 2012, og forholdene har været endevendt over syv dage i retten.

Kim David Rasmussen, som af nogle kaldes Balou, har tidligere haft postadresse i Dubai og fik for nogle år siden en del omtale i pressen på grund af en mistanke om kædesvig.

En anden tiltalt fungerede til dels som en slags direktør og er blevet dømt i mindre omfang end Rasmussen.

Denne tiltalte, der er 42 år, er blevet idømt en kombineret straf - dels et halvt års ubetinget fængsel og dels et års betinget.

Derimod har anklagemyndigheden ikke kunnet føre bevis for, at en tredje mand deltog i noget af svindlen. Han er blevet frifundet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.