Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Eks-manden ville ikke gå: Stak ham med filetkniv

En hyggelig komsammen med druk endte i et blodigt drama for en kvinde og hendes tidligere samlever på Nordfyn, skriver bt.dk.

En 39-årige kvinde og hendes 47-årige tidligere samlever havde hygget sig med alkohol i kvindens rækkehus på Odensevej i den nordfynske by Søndersø, da det gik galt kort før klokken 03 natten til mandag.

- Der opstår noget skænderi, hvor de begynder at flytte rundt på møblerne og kaste rundt med nogle ting. Hun vil gerne have, at han skal gå, men det vil han ikke, fortæller vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi.

I sin frustration over, at manden tilsyneladende ikke vil gå, tyr kvinden til alternative metoder.

- På et tidspunkt sætter kvinden triumf på og trækker en filetkniv fra køkkenskuffen og stikker manden lige under højre skulder - lige oven for lungen, siger Kim Munksgaard. Kniven når fire centimeter ind i mandens krop.

- Det bløder forholdsvis kraftigt, da der er mange blodårer i området, og lige i starten ser det meget alvorligt ud, fortæller vagtchefen til bt.dk.

Manden er dog heldig, for det viser sig på sygehuset, at knivstikket ikke er så alvorligt som først antaget. Kniven nåede nemlig ikke ind i mandens lunge.

- Han er meldt stabil og uden for livsfare, og han er nu indlagt på traumecenteret til observation, siger vagtchefen.

Den 39-årige kvinde er blevet taget med på politistationen, hvor hun er blevet afhørt. Ifølge politiet er der intet, der tyder på, at hun havde til hensigt at dræbe manden, da hun stak ham med kniven, og derfor vil hun formentlig bliver sigtet for grov vold - og ikke for forsøg på manddrab.

Der var ingen børn eller andre til stede i rækkehuset, da knivstikkeriet fandt sted.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.