Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Egon topper frem mod midnat - sådan bliver resten af natten

I timerne frem mod midnat vil stormen Egon for alvor vise tænder.

Stormen Egon ramte lørdag formiddag vestkysten. Lørdag aften raser den fortsat på sit højeste.
Stormen Egon ramte lørdag formiddag vestkysten. Lørdag aften raser den fortsat på sit højeste.

Stormen Egon har lørdag aften endnu ikke sluppet sit tag i Danmark. Tværtimod er det netop i disse timer, den er på sit højeste.

Det oplyser DMI.

»Fra nu og frem mod midnat topper det, så det bliver ganske blæsende resten af aftenen. Især i Nordjylland mod Skagerrak-kysten, hvor vi venter storm med vindstød af orkanstyrke. I resten af landet bliver det også blæsende, men dog blot med stormstyrke,« siger vagtchef ved DMI Anja Drost Bodholdt.

Efter midnat vil stormen ganske langsomt begynde løje af i det meste af landet. Men nordjyderne og bornholmerne skal fortsat holde på hat og briller, hvis de skulle bevæge sig udendørs i nattetimerne.

»I Nordjylland og på Bornholm vil det være meget blæsende resten af natten. I løbet af natten og i morgen venter vi også vindstød af stormstyrke ned langs den jyske vestkyst og på den bornholmske vestkyst,« siger Anja Drost Bodholdt.

Det er dog ikke et vindstille Danmark, Egon efterlader sig.

»Det vil fortsat være blæsende de kommende dage. Frisk vind til kuling og ustadigt over hele landet,« siger Anja Drost Bodholdt.

Til gengæld kommer vi ikke i nærheden af frysepunktet og kan forvente os mellem 5 og 8 graders varme.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.