Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Efter snestormen: Nu venter dybfryseren

Kun en lille smule mere sne - til gengæld bliver det koldt. Meget koldt.

Snart kan fejemaskinen holde pause. Men det bliver koldt. Meget koldt.
Snart kan fejemaskinen holde pause. Men det bliver koldt. Meget koldt.

Ugen starter i dybfryseren, og der bliver vi de kommende dage. Så smid en ekstra pind i brændeovnen, og husk de lange underhylere, når du cykler hjem fra arbejde.

Det bliver nemlig en meget kold dag - ja uge, for den sags skyld.

Mandag byder på lidt mere sne til den østlige del af landet, og temperaturerne falder til mellem tre og otte graders frost, men det vil faktisk føles endnu koldere.

- Selv om temperaturerne ligger lige omkring frysepunktet eller lidt under de fleste steder, så føles det ret koldt uden for. Det blæser jo ganske pænt med en jævn eller frisk vind - ved kysterne med en jævn vind til kuling.

Det siger meteorolog Michael Skelbæk fra DMI til bt.dk og forklarer, at den såkaldte chill-faktor betyder, at en enkelt frostgrad kombineret med en god jævn til frisk vil få det til at føles som minus 13 eller 14 grader - måske koldere endnu.

Han afslører også, at det kolde vejr fortsætter nogle dage endnu.

- Solen bryder for alvor igennem de kommende dage. Tirsdag, onsdag og torsdag bliver nogle rigtig pæne dage med sol og tørvejr, men det betyder også, at det bliver koldere, siger Michael Skelbæk og forudser temperaturer tirsdag på mellem tre til otte minusgrader i dagtimerne, og en onsdag med ned til mellem fem til ti minusgrader.

- Og endnu koldere om natten. Vi kommer helt sikkert ned på minus 15 grader, siger meteorologen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.