Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dræbt 19-årig ramt af skud i hovedet

Den mand, der fredag aften blev dræbt foran Høje Gladsaxe Centret, blev ifølge politiet skudt i hovedet og i skulderen. Natten igennem har ordensmagten arbejdet på højtryk for at komme drabsmanden nærmere.

En ung mand blev fredag aften 11. januar 2013 ramt under en skudepisode i Høje Gladsaxe.
En ung mand blev fredag aften 11. januar 2013 ramt under en skudepisode i Høje Gladsaxe.

En bil kørte ind på parkeringspladsen, chaufføren stod ud og skød otte til 10 gange. Og et 19-årigt offer faldt om med skud i hovedet og i skulderen. Dødelige skud. Sådan fortæller vidner deres oplevelse af skudepisoden ved Høje Gladsaxe Centret fredag aften. Der var hverken skænderier eller håndgemæng op til skyderiet, lyder det.

- Der har ikke været tumult op til. Vidner fortæller, at en bil kommer kørende, og en mand står ud og skyder de to, siger Charlotte Skovby, efterforskningsleder hos Københavns Vestegns Politi, til TV 2 News.

Ifølge efterforskningslederen modtog politiet en anmeldelse fredag aften om skyderiet i Værebro, som var foregået kort efter klokken 20. Ud over den dræbte blev en anden mand ramt af skud i låret og i skulderen. Han blev indlagt og i løbet af natten opereret, og over for TV 2 News bekræfter Charlotte Skovby, at han er uden for livsfare.

Efter skudepisoden kørte flere biler væk fra stedet, blandt andet en hvid Ford Ka med tre døre.

Cirka klokken 20.10 blev netop en hvid Ford Ka fundet brændende på Nøkkerosevej i Københavns nordvestlige kvarter.

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, som har set noget før, under eller efter skudepisoden ved Høje Gladsaxe Torv. Yderligere oplyser ordensmagten, at tre mænd, som bragte den dræbte på hospitalet, er anholdt.

Efterforskningslederen fortæller til TV 2 News, at der bliver arbejdet med flere forskellige motiver, men ønsker hverken at be- eller afkræfte. Ifølge stationens reporter på stedet mener nogle lokale dog, at det er kulminationen på længere tids uro mellem grupperinger af personer med udenlandsk baggrund.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi kan ske på telefonnummer 43 86 14 48.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.