Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DR pillede Charlie Hebdo-dokumentar af programmet

En dokumentar om Charlie Hebdo blev trukket tilbage en halv time før, den skulle være sendt.

Er du en af dem, der onsdag aften ventede på at se DR2s dokumentar om Charlie Hebdo, men ikke fik dit ønske opfyldt, så er du nok ikke den eneste.

DR trak nemlig i håndbremsen på Charlie Hebdo-dokumentaren blot en halv time inden, den efter planen skulle have været vist. Det skriver mediawatch.dk.

Og det er der en helt særlig grund til, siger DR2s kanalchef, Michael Thouber.

»Vi vil gerne kigge på, om den bringer noget nyt eller et nyt perspektiv i forhold til der, hvor vi aktuelt står. Vi har den sidste uge næsten sendt i døgndrift, og der er behov for at træffe mange beslutninger hurtigt, og i dette tilfælde programsatte vi den nok lidt for hurtigt,« siger han ifølge mediawatch.dk og tilføjer, at det er ham, der står bag beslutningen om ikke at vise dokumentaren.

Michael Thouber fortæller, at beslutningen til dels skyldes, at Charlie Hebdo-dokumentaren indeholder de verdenskendte Muhammed-tegninger fra Jyllands-posten.

Det var dog allerede kendt, da DR bestilte dokumentaren, at tegningerne var med i den, tilføjer kanalchefen.

Det er endnu uklart, om DR2 vil sende dokumentaren ud på et andet tidspunkt, eller om der vil blive klippet i den før visning, oplyser Michael Thouber til mediawatch.dk.

Sidste uge fik DRs medarbejdere en intern mail fra DR Nyheder om linjen i forhold til at bringe Jyllands-Postens tegninger, hvori det blev gjort klart, at DR kun bringer tegningerne, hvis der er en klar redaktionel begrundelse for det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.