Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Breaking news

DR: DSB-direktør er suspenderet

DSBs underdirektør Peder Nedergaard er blevet suspenderet med øjeblikkelig virkning.

Waterfront-skandalen koster nu en underdirektør i DSB en suspendering, indtil en advokatundersøgelse af sagen er tilendebragt.
Waterfront-skandalen koster nu en underdirektør i DSB en suspendering, indtil en advokatundersøgelse af sagen er tilendebragt.

DSB suspenderer med øjeblikkelig virkning underdirektør Peder Nedergaard. Det oplyser dr.dk.

Suspenderingen kommer, efter DR har afsløret, at underdirektøren på sin private mailadresse har modtaget mails vedrørende en DSB-kritisk journalist fra direktør i kommunikationsbureauet Waterfront, Lars Poulsen.

I mailkorrespondancen fremgår blandt andet, at DSB har betalt Waterfront for at holde den kritiske journalist beskæftiget med freelanceopgaver, så han ikke fik tid til at skrive om DSB samt oplysninger om journalistens sygdomsforhold.

DSB-direktøren er suspenderet, sålænge en ekstern advokatundersøgelse om sagen pågår, oplyser dr.dk

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.