Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Live

DMI: Her rammer snestormen kraftigst

Snestormen raser for alvor i Danmark og er nået til København. DMI advarer mod at tage ud at køre.

Det sner på Vestsjælland.
Det sner på Vestsjælland.

Snestormen raser for alvor i Danmark og er nået til København. Kun Bornholm og det nordøstlige Sjælland går lige nu fri, og DMI advarer mod at tage bilen i dag på grund af sneglatte veje og snefygning.

SE LÆSERNES BILLEDER AF SNESTORMEN

- Både fordi sneen falder og lægger sig, men også fordi fygningen gør, at sneen lægger sig i driver, kan det genere vejtrafik og tografik og flytrafik. Den bliver ikke lammet, men Falck får en travl dag. Personligt ville jeg overveje i det hele taget at tage at køre ud, siger vagthavende hos DMI, Henning Gisselø.

Aller værst bliver det nordlige og østlige Danmark ramt, fordi det ikke rigtigt slår over i tøvejr og slud, så DMI anbefaler, at man tager en sneskovl med og meget varmt tøj, hvis man overhovedet bevæger sig ud på vejene.

Vinden blæser kraftigt med en styrke på jævn til hård vind fra syd og sydøst og kulingstyrke ved kysterne.

DMI forventer, at der vil falde mellem 10 og 20 centimeter sne over store dele af landet, og mange steder vil det også fyge. I løbet af søndag eftermiddag skulle snestormen være ovre. I Vestjylland er sneen begyndt at tø, da der er op til fem plusgrader, mens der er ned til to minusgrader på Fyn og Sjælland, hvilket gør, at sneen lægger sig.

SEND DINE BILLEDER AF SNESTORMEN TIL BERLINGSKE PÅ INTERNET@BERLINGSKE.DK

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.