Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Det siger politikerne om muligt forbud mod LTF

Et bredt flertal i Folketinget er glade for, at der kan føres en sag ved de danske domstole mod banden LTF.

Et bredt flertal i Folketinget er glade for, at der kan føres en sag ved de danske domstole mod banden LTF. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2017)
Et bredt flertal i Folketinget er glade for, at der kan føres en sag ved de danske domstole mod banden LTF. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2017)

Rigsadvokaten åbner for, at der kan føres sag ved de danske domstole, så banden Loyal To Familia (LTF) kan blive forbudt.

Her kan du se en række politiske kommentarer til det:

Venstre:

»Glimrende, at vi nu får undersøgt, om LFT kan dømmes til at blive opløst. Jeg ser frem til rettens afgørelse,« skriver finansminister Kristian Jensen (V) på Twitter.

Konservative:

»Som samfund er vi stærkere end banderne, og vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at stoppe deres hærgen.«»Det er min forhåbning, at sagen vil føre til et forbud, som vil kunne udgøre endnu et værktøj i kampen mod banderne,« siger justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i en pressemeddelelse.

Socialdemokratiet:

»Det tog godt nok også sin tid. Få uger blev til måneder. Spændt på udfald,« skriver retsordfører Trine Bramsen (S) på Twitter.

Dansk Folkeparti:

- Godt at Pape nu endelig vil forbyde Loyal to Familia. Men hvorfor vente til langt ind i 2018 på at finde ud af, om LTF kan opløses?, spørger DF-gruppeformand og formand for Folketingets Retsudvalg Peter Skaarup på Twitter.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.