Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

De sidste ti 60 watt pære-vittigheder

Fra 1. september er det efter 130 år slut med glødepæren over dem alle; den gode gamle 60 wattspære. Her er de allersidste vittigheder.

Verdens ældste glødepære hænger i Californien. Den fyldte 110 år i juni og følges hver dag via webcam af brugere fra hele verden.
Verdens ældste glødepære hænger i Californien. Den fyldte 110 år i juni og følges hver dag via webcam af brugere fra hele verden.
  1. Hvor mange fra Venstre skal der til at skifte en 60 watt-pære? Ingen. De regner med, at markedskræfterne selv klarer det
  2. Hvor mange konservative skal der til at skifte en 60 watt-pære? To. En til at ringe efter en elektriker og en til at mikse drinks.
  3. Hvor mange socialdemokrater skal der til at skifte en 60 watt-pære? Fem. En til at holde el-sparepæren og fire fra vækstpakken til at dreje stigen.
  4. Hvor mange fra Dansk Folkeparti skal der til at skifte en 60 watt-pære? Ingen. De vil ikke af med den; den har været en del af dansk kultur i over 100 år.
  5. Hvor mange fra Liberal Alliance skal der til at skifte en 60 watt-pære? Ingen ved det. Selv en glødepære varer længere end Liberal Alliance.
  6. Hvor mange Brøndby-fans skal der til at skifte en 60 watt-pære? Fem. En til at holde el-spare-pæren op og fire til at drikke øl, indtil værelset drejer rundt.
  7. Hvor mange muskelhunde skal der til at skifte en 60 watt-pære? En. Men man man skal regne med at bruge en hel del 60-watt-pærer på det.
  8. Hvor mange feminister skal der til at skifte en 60 watt-pære? Tre. En til at skifte til el-sparepære og to til til at snakke om, hvor godt det var uden en mand.
  9. Hvor mange fra Politiken skal der til at skifte en 60 watt-pære? Otte. En til at sætte el-sparepæren i og syv til at nedsætte en tænketank.
  10. Hvor mange B.S. Christiansen-typer skal der til at skifte en 60 watt-pære? Ingen. B.S. Christiansen er ikke bange for at sidde i mørke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.