Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Danskere har tjekket årsopgørelsen 1,9 millioner gange

Fredag åbnede Skat for årsopgørelsen. Det medførte lang ventetid. Søndag er ventetiden blot få minutter.

Danskere har logget på Skat næsten to millioner gange for at se årsopgørelsen, siden den blev gjort tilgængelig fredag aften.

Helt præcist har danskerne logget på 1.903.623 gange, skriver Skat på Twitter kort før klokken ti søndag.

Offentliggørelsen af årsopgørelsen satte som vanligt køfunktionen i gang på Skats hjemmeside.

Derfor har mange danskere måtte vente i kø i flere timer. Lørdag aften var ventetiden nede på 35 minutter, og søndag morgen skal man blot vente et par minutter for at kunne logge ind.

Lørdag aften omkring klokken 18 havde 1,3 millioner danskere været inde og tjekke deres opgørelse - lørdag morgen var tallet 659.909.

Officielt er årsopgørelsen først klar på mandag. Men Skat har traditionen tro åbnet for, at borgerne flere dage inden den officielle åbning kan tjekke, om de skal have penge tilbage eller betale restskat.

Fredag aften meddelte Skat således, at der var åbent for, at 4,6 millioner skatteborgere kan tjekke deres opgørelse.

Weekenden bruger Skat til at sikre, at alt virker, som det skal og finjustere systemerne. Derfor har Skat også advaret om, at man kan opleve, at systemet kører ustabilt i weekenden.

Årsopgørelsen for 2017 viser, om man skal have penge tilbage i Skat, eller om man har betalt for lidt i skat og dermed skal betale restskat. Når man er logget ind, kan man også tjekke sine fradrag og lave ændringer.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.