Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansker efterforskes for firedobbelt drab i Gibraltar

Politiet i Gibraltar efterforsker en dansk mand, efter en familie på fire er fundet dræbt i et hus i den britiske koloni i det sydlige Spanien.

Politiet i Gibraltar efterforsker en dansk mand, efter en familie på fire er fundet dræbt i et hus i den britiske koloni i det sydlige Spanien.
Politiet i Gibraltar efterforsker en dansk mand, efter en familie på fire er fundet dræbt i et hus i den britiske koloni i det sydlige Spanien.

En dansk mand efterforskes netop nu for at kunne stå bag eller være medskyldig i at have dræbt en familie på fire i Gibraltar på sydspidsen af Den Iberiske Halvø, skriver BT.

Et af ofrene, en pige på fire år, har dansk statsborgerskab og er den mistænktes egen datter.

Tre af ofrene blev fundet med halsen skåret over, mens det fjerde, en 31-årig britisk mand fra Liverpool, blev fundet død med adskillige knivstik i kroppen. Det skriver det lokale, dansksprogede nyhedssite Spanienidag.es ifølge BT.

Det uhyggelige, firedobbelte drab fandt sted mandag formiddag, hvor chokerede naboer i Boschett’si Steps - en af Gibraltars centrale gade - slog alarm til politiet, efter de havde hørt voldsom larm fra lejligheden, hvor de fire kun havde opholdt sig i få dage efter ankomsten til klippehalvøen, som er under britisk flag.

Da det ikke lykkedes naboerne at komme ind i lejligheden, tilkaldte de politiet, som brød døren op. Og der mødte betjentene et frygteligt syn: Den 31-årige brite lå død af knivstik, mens de tre øvrige - hans 37-årige spanske kæreste, deres seks uger gamle baby samt kvindens fireårige datter - havde fået halsen skåret over.

Ifølge Spanienidag.es troede politiet i første omgang, at der var tale om mord og selvmord begået af den 31-årige brite.

Men efter at have efterforsket sagen i nogle dage er søgelyset nu også rettet mod den danske mand, som er far til den dræbte fireårige pige og eksmand til den 37-årige spanske kvinde.

En talsmand for politiet i Gibraltar siger, at der stadig mangler at blive afhørt en del personer. Ikke mindst personer, som relaterer sig til den spanske kvinde.

»Alle familiemedlemmer er blevet orienteret, og vi håber at være i stand til at frigive navnene på ofrene mandag eller tirsdag,« siger kilden til The Olivepress ifølge BT.

Unavngivne kilder skulle ifølge avisen have udtalt, at familien havde planer om at flytte videre fra Gibraltar til Mallorca, da den følte sig truet.

Politikommissær Eddie Yome fra Royal Gibraltar Police siger til den spanske avis Lainformacion, at der er tale om »meget voldelige drab«, og at der er to hovedmistænkte: Den 31-årige brite samt den danske far til den fireårige pige, som er blandt de dræbte.

Manden, hvis alder og identitet ikke er offentliggjort, er endnu ikke anholdt og afhørt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.