Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansker druknet i Panama var involveret i Præstø-ulykken

Ung mand overlevede Præstø-tragedie - nu død på ferie i Mellemamerika.

ARKIVFOTO
ARKIVFOTO

En tragedie har ramt en dansk familie. En af de unge, der i 2011 overlevede den frygtelige Præstø-ulykke, har mistet livet i en drukneulykke i udlandet.

Ulykken skete på Red Frog Beach på øen Bastimentos i Panama, hvor den unge mand ifølge lokale medier var på ferie.

Ifølge bl. a. TVN Noticias var den unge dansker taget på stranden med sin kæreste og nogle venner, da han blev taget af understrømmen.

Den unge mand var angiveligt væk i vandet i 12 minutter, før andre turister nåede frem til ham. Men trods ihærdig hjælp fra bl. a. fire læger, der også ferierede på stranden, lykkedes det ikke at redde den unge mands liv.

Det er ikke første gang, at badegæster mister livet i området. Alene i år er tre personer omkommet på den efterhånden berygtede strand i det mellemamerikanske land.

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter overfor BT, at en dansker er omkommet, men vil ikke oplyse nærmere om dødsfaldet.

Præstø-ulykken

»Udenrigsministeriet kan bekræfte, at en dansk statsborger er afgået ved døden i Panama. Pårørende er underrettet.«

Flere lokale medier har oplyst den dræbtes identitet, der er identisk med et af ofrene fra den frygtelige dragebådsulykke, der fandt sted i februar 2011, hvor 13 efterskoleelever og to lærere kæntrede og røg i det iskolde vand i Præstø Fjord.

Den ene af lærerne mistede livet i ulykken, mens flere af eleverne blev kølet så voldsomt ned, at de efterfølgende måtte i kunstigt koma og efterfølgende har kæmpet med alvorlige mén.

Det lokale politi i Bocas del Toro i Panama bekræfter danskerens identitet over for BT.

BT har været i kontakt med den afdødes nærmeste familie, der har ønsket, at den unge mands identitet bliver holdt anonym.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.