Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansk Supermarked i kovending om hestekøds-leverandør

Der kommer alligevel ikke varer fra skandaleramt firma på hylderne i Føtex og Bilka, lover Dansk Supermarked.

I disse 320 gram-æsker med lasagne fra Findus, viste det sig, at der var hestekød i, selv om der stod noget andet i ingrediens-feltet. Lasagnen kan købes i England.
I disse 320 gram-æsker med lasagne fra Findus, viste det sig, at der var hestekød i, selv om der stod noget andet i ingrediens-feltet. Lasagnen kan købes i England.

Dansk Supermarked har ændret holdning og vil alligevel ikke have varer fra den skandaleramte firma Comigel på hylderne.

Dansk Supermarked har ellers meddelt, at man fortsat ville have Comigels lasagner på hylderne, fordi man havde sikret sig et nyt parti lasagner, der var lavet på kød fra andre underleverandører end franske Spanghero, som mistænkes for at have videresolgt hestekød som oksekød.

Politiken skriver i dag, at Comigel-lasagner findes i Bilka og Føtex under navnet Budgetlasagne og i Netto som spotvare under navnet Det hurtige køkken.

Men i dag siger pressechef i Dansk Supermarked Mads Hvitved Grand, at man alligevel ikke vil sætte de nye Comigel-lasagner på hylderne, da det fortsat er uklart, hvor hestekødet egentlig kommer fra.

- Vi sendte en pressemeddelelse ud i fredags, hvor vi skrev, at vi havde købt et nyt parti lasagne fra Comigel, men hvor kødet kom fra en anden underleverandør. Siden er der sket det, at de britiske myndigheder har anbefalet, at man slet ikke har varer fra Comigel på hylderne, og derfor har vi i går (mandag, red.) valgt, at de nye varer vi har bestilt, aldrig kommer ud på hylderne, siger Mads Hvitved Grand.

Danske Supermarked trak onsdag og torsdag i sidste uge alle varer fra Comigel væk fra hylderne, og bestilte samtidig de nye varer fra Comigel,men med en anden underleverandør af kød.

- Disse varer er endnu ikke kommet til landet, og når de kommer, vil de aldrig komme ud i butikkerne, lover pressechefen nu.

Han nåede dog i går at udtale til Politiken, at varerne ville komme på hylderne, inden beslutningen om, at Comigels varer alligevel ikke skulle ud på hylderne, blev taget.

Ifølge Mads Hvitved Grand vil der i uge ni komme en tilbudsavis på gaden, hvor lasagnen fra Det hurtige køkken indgår, men han understreger, at varen ikke vil være at finde i butikkerne.

- Det vil være et udsolgt skilt ude i butikkerne. Og der vil gå en rum tid, inden vi har lasagnerne på hylderne igen, og så vil de være fra en hel anden leverandør, og vi vil have testet varerne, siger Mads Hvitved Grand.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.