»Danmarks største damefrokost 2017«

Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Der står støv i luften og damer på bordene. De er halvt udklædte og helt oppe at køre.

Vi taler om 1200 pænt overrislede kvinder. De nærmest skriger i kor: ”Moder Danmark elsker alle/ danske drenge der kan knalde…”, ”Må man ta’ hunden med sig ind i himlen…’ eller ”Kald det kærlighed…’ eller ”I’m having The Time of My Life” eller noget femte med armene svajende over  hovederne.

 

Det er ’Danmarks største damefrokost 2017’ i det store telt på Døllefjelde-Musse Marked på Lolland. Den er lige så succesfuld som larmende, muligvis endda mere end i 2016, hvis nogen skulle spørge. I år blev de 1200 billetter solgt på ti minutter.

 

Så er det ’Døllefjelde-Musse/ Døllefjelde-Musse/ Døllefjelde-Musse…’ Igen, igen.

Signaturmelodien vender hele tiden tilbage fra tomands-orkestret der oppe fra scenen holder gang i galskaben.

Der går unge, mandlige tjenere rundt i t-shirts og tilbyder, at kvinderne kan flå t-shirten af og få et kram mod betaling af 100 kroner. Hvilket under den fire timer lange frokost udvikler sig i den sidste time at blive kram med tilhørende gramseri.

Uden for venter en del mænd og kærester. Klokken 16  - kort efter mandestrip - åbnes teltet.

 

Ud af støvet og øldunsten vælter damerne og indvier resten af markedet i deres lykkerus: ”Døllefjelde-Musse/ Døllefejlde-Musse/ Døllefjelde-Musse…”

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.