Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Chok-opbrud i Lukas Graham: Turné-livet blev for meget

Det er manden helt ude til ventre, Kasper Daugaard, der nu forlader gruppen Lukas Graham
Det er manden helt ude til ventre, Kasper Daugaard, der nu forlader gruppen Lukas Graham

Netop efter én af de mest succesfulde danske USA-turnéer nogensinde har succesgruppen Lukas Graham mistet et nøglemedlem.

Efter fire år bag tangenterne har pianist Kasper Daugaard således valgt at forlade gruppen.

Og i en helt ny pressemeddelelse siger Kasper:

»Det har været en fantastisk rejse, på et personligt såvel som et professionelt plan, at være med bandet rundt i verden. Jeg har nydt hvert et øjeblik i fulde drag. Som medlem i bandet Lukas
Graham har jeg dannet fundamentet til livslange venskaber, fået krydset adskillige drengedrøms bokse af på min bucketlist og er blevet enormt mange livserfaringer rigere. Jeg har blandt andet fundet ud af, at et turnerende liv i det omfang, som tilfældet har været, og især er blevet, med Lukas Graham - måske ikke er det bedste match til mig.«

»Udefra set kan det måske virke som en lidt pludselig beslutning, men vi er internt i bandet enige om, at det her oven på US tour, var et naturligt og rigtigt tidspunkt at lave denne rokade. Så jeg har efter nøje overvejelser og i overensstemmelse med mine venner i bandet, valgt at skifte musikalsk fokus.«

Ifølge pressemeddelelsen sker bruddet helt udramatisk, i fuld fordragelighed og overensstemmelse med resten af bandmedlemmerne.

Kasper Daugaard fortsætter sin musikalske karriere i familiære omgivelser, idet han planlægger sin fremtidige karriere som sangskriver og komponist, i samarbejde med management og publishing selskabet Then We Take The World, der i øvrigt også har Lukas Graham på rosteren. Som afløser for Kasper Daugaard sidder producer og tidligere pianist for bandet, Morten Ristorp ind som afløser, indtil en mere permanent løsning er fundet.

Lukas Graham topper over hele verden. Og i USA lå gruppen fornylig nummer to på Billboard-hitlisten ,med sangen '7 Years', mens albummet 'Lukas Graham' kom helt op på trediepladsen.

Lukas Graham skal optræde til flere danske sommerfestivaler.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.