Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brutale hjemmerøvere udgav sig for pizzabude

Politiet offentliggør nye detaljer om det voldsomme hjemmerøveri i Greve, hvor den kendte pokerspiller Theo Jørgensen blev skudt.

Theo Jørgensen og hans familie blev udsat for et voldsomt hjemmerøveri.
Theo Jørgensen og hans familie blev udsat for et voldsomt hjemmerøveri.

Ved at udgive sig for at være pizzabude lykkedes det søndag aften gerningsmændene til det brutale hjemmerøveri mod pokerstjernen Theo Jørgensen at bluffe sig ind i hans alarmspækkede villa i Greve. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi mandag aften i en pressemeddelelse, skriver bt.dk.

- De tre gerningsmænd ankom formentligt til området kørende i en mindre, mørk - formentlig sort - bil af ukendt mærke og model, som de parkerede på Hundige Strandvej tæt på Stillidsvej kort tid før klokken 22.00. De tre mænd bevægede sig herefter til fods ned ad Stillidsvej, oplyser politiet.

Ved villaen var det den ene af mændene, der umaskeret henvendte sig ved villaens indgangsdør, bankede på og fik kontakt med Theo Jørgensen.

Manden lod som om, at han skulle aflevere en pizza, og da pokerstjernen selv åbnede døren, kom de to andre mænd farende til med masker og trængte ind.

I villaen bliver der truet med et skydevåben, som også bliver affyret. Pokerstjernen bliver ramt af to skud i venstre lår og får desuden en skade i højre fod, som stammer fra et af de to første projektiler.

Efter seks-syv minutter løber de tre mænd tilbage til den parkerede bil på Hundige Strandvej og kører fra stedet i nordlig retning. Politiet har en formodning om, at bilen er kørt mod  Hundige Centervej eller Hundige Stationsvej. 

Pizzamanden, der bar på pizzabakker og som bankede på døren, beskrives som værende af udenlandsk herkomst, omkring 20 år, lavere end 180 cm høj og buttet af bygning. Han havde meget arret hud, som efter store akneproblemer. Desuden havde han skægstubbe og mørke øjenbryn.

Den ene af de to maskerede mænd beskrives som af udenlandsk herkomst, ca. 20 år, lavere end 180 cm., maskeret fra hals til under øjne, tynd af bygning og markeret i ansigtet. Han havde formentlig sort hår.

Den anden beskrives ligeledes som af udenlandsk herkomst. Han så ældre ud end de to andre. Desuden var han maskeret fra hals til under øjne. Han var muskuløs af kropsbygning, men med tendens til »fedme«. Hårfarven var formentlig sort.

Han medbragte et sort skydevåben, der muligvis var en maskinpistol af ældre dato.

Alle tre gerningsmænd talte engelsk under røveriet.

Vidner, der kan bidrage med oplysninger i sagen, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.