Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brand på Dyrehavsbakken udløste stor udrykning

Adskillige brandfolk og køretøjer blev sent fredag aften sendt til forlystelsesparken på grund af en brand.

Fredag aften udbrød der brand i forlystelsesparken Dyrehavsbakken, der ligger i Klampenborg nord for København. Branden brød ud på baren Sommerlyst, som ligger lige over for friluftsscenen.
Fredag aften udbrød der brand i forlystelsesparken Dyrehavsbakken, der ligger i Klampenborg nord for København. Branden brød ud på baren Sommerlyst, som ligger lige over for friluftsscenen.

Beredskab fra flere brandstationer blev sent fredag aften sendt til Dyrehavsbakken på grund af brand i flere af forlystelsesparkens bygninger.

Adskillige brandfolk fik i løbet af natten til lørdag bugt med både røgudvikling og ilden.

»Vi har lokaliseret branden, og man er nu i gang med efterslukningen derude, og det vil nok vare noget tid endnu,« siger Søren Bjørnestad, vagtchef ved Nordsjællands Politi.

Ifølge brandchefen var der ild i flere bygninger tæt på friluftsscenen i den gamle forlystelsespark.

»Det er gået hårdest ud over Cinema-bygningen, og det er den, vi vil koncentrere os om, når vores teknikere skal undersøge stedet og finde årsagen til branden,« fortæller Søren Bjørnestad.

Han tilføjer, at der ikke på nuværende tidspunkt er grund til at tro, at branden kunne være påsat.

Den første anmeldelse om branden kom klokken 23.08. Nordsjællands Politi sendte derefter patruljer og en indsatsleder til stedet.

Beredskab Øst oplyste sent fredag aften, at der var sendt adskillige brandkøretøjer til Dyrehavsbakken.

»På vej med en større udrykning til melding om brand i bygning,« skrev Beredskab Øst i det første af flere tweets.

Beredskab Øst meldte i flere senere tweets, at der var blevet yderligere assistance fra en række andre brandstationer.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.