Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brand i Glostrup er nu under kontrol

Den kraftige brand i tre lagerhaller i Glostrup er nu under kontrol, og beboere i området kan atter færdes frit.

Den kraftige brand i Glostrup, der brød ud natten til torsdag, er nu under kontrol.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en beredskabsmeddelelse torsdag eftermiddag.

Her oplyses det også, at branden ikke længere udvikler sundhedsfarlig røg, og beboere i området kan atter færdes udendørs og åbne vinduer og ventilation.

Branden blev anmeldt klokken 3.25 i de tre lagerhaller på Poul Bergsøes Vej 47 i Glostrup, og politiet kaldte branden for »meget kraftig«.

»Der er tale om en meget kraftig brand i tre lagerhaller ude på stedet - de har været brugt til at opbevare blandt andet møbler og biler i. Branden har givet anledning til kraftig røgudvikling, og på den baggrund har vi været nødt til at udsende en beredskabsmeddelelse,« lød det fra vagtchef Jens Yndgaard torsdag morgen.

Politiet vurderede samtidig, at det kunne tage noget tid, før branden var under kontrol, men det er nu altså tilfældet.

Skulle man have indåndet røg fra branden, og får man det dårligt, skal man tage kontakt til sin læge, opfordrer myndighederne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.