Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brækkede ryggen under flugtforsøg

Det gik ikke efter planen, da en 17-årig fange fredag forsøgte at flygte fra Vestre Fængsel. Drengen sprang ud af et vindue på 4. sal og brækkede flere knogler.

En 17-årig dreng brækkede knogler i både ben og ryg, da han fredag flygtede ud af et vindue i Vestre Fængsel i København.

»Han sprang ud fra 4. sal, og det går jo sjældent godt. Selv om han vist forinden havde forsøgt at bøde faldet med at kaste en madras i forvejen,« fortæller vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi til bt.dk.

Den unge mand kommer fra den københavnske vestegn og sidder varetægtsfængslet i fængslets ungdomsafdeling for et hjemmerøveri begået 24. november.

Under det voldsomme fald pådrog fangen sig alvorlige brud på både ben og ryggen. Han blev kørt til Rigshospitalet, hvor han modtog behandling.

Det er ikke første gang, den 17-årige forsøger at forcere fængslets mure.

»Han har forsøgt flugt én gang tidligere, men dengang blev han pågrebet kort efter,« fortæller vagtchefen.

Det er endnu uvist, hvad den 17-årige havde tænkt sig at gøre, hvis flugten gennem vinduet var lykkedes. Der er nemlig høje mure og indhegning i det område, hvor han faldt.

Ifølge eb.dk er man i Vestre Fængsel i øjeblikket i gang med at undersøge, hvordan det var muligt for den unge mand at løsne det topsikrede vindue.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.