Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bødskov vil fortsætte presset på Pusherstreet

Politiets »Task Force Pusherstreet« har beslaglagt euforiserende stoffer for 18 millioner kroner på tre måneder i Christiania-området. Fremragende indsats, lyder det fra justitsministeren, der vil forsætte presset.

Københavns Politis har med sin målrettede indsats »Task Force Pusherstreet« i løbet af mindre en tre måneder beslaglagt euforiserende stoffer svarende til en værdi på mere end 18 millioner kroner. Justitsminister Morten Bødskov (S) betegner indsatsen som fremragende og vil fortsat lægge pres på den organiserede kriminalitet i området omkring Christiania.

- Der skal være et konstant pres på det miljø, som vi ved, er til stede på Christiania, som leverer til Christiania, og som står bag en stor del af den organiserede hashhandel. Og derfor fortsætter presset, og målet er, at vi får fjernet den organiserede hashhandel i området, siger Morten Bødskov.

Med den forstærkede indsats har Københavns Politi beslaglagt 340 kilo hash, 13,7 kilo skunk, ligesom politiet har anholdt og sigtet 146 personer for narkokørsel. Derudover har politiet rejst 26 sager for overtrædelse af våbenloven og rejst cirka 300 færdselssager i randområdet til Christiania. Og 10 personer er ifølge Justitsministeriet blevet varetægtsfængslet.

Det er sket i perioden fra 3. september til 23. november 2012.

- Det er en fremragende indsats, som Københavns Politi gør. Og den ligger helt i forlængelse af regeringens ønske om, at vi skal have den organiserede kriminalitet ud af Christiania, og der skal være mulighed for normal politipatruljering på Christiania ligesom i den øvrige del af København, siger Morten Bødskov.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.