Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bliv Helle Thornings nye nabo

Leder du efter huset med Danmarks bedste tyverisikring?

Så er det helt rette emne netop kommet på markedet.

Statsminister Helle Thorning-Schmidts nabo har sat sit hus til salg, og hvis du kan overtale kreditforening og bank til at låne dig i omegnen af seks millioner kroner, får du til gengæld en bolig med PET-overvågning 24 timer i døgnet og desuden muligheden for en hyggelig sludder over stakittet med landets mest magtfulde politiker.

Det skriver Boliga.dk.

Nye naboer igen
Det er anden gang inden for et par år, at statsministeren skal vænne sig til nye naboer. I 2011 blev huset i Kuhlausgade nummer 38 - Thorning bor selv i nummer 40 - solgt for 5,2 millioner kroner efter blot 42 dage på det dengang halvsløje københavnske boligmarked, og interessen for at bo klos op ad Danmarks mest magtfulde politiker var da også til at få øje på.

I de dage, hvor boligannoncen lå på Boliga, klikkede over 16.000 danskere sig ind for at se nærmere på huset. Interessen var dog godt hjulpet på vej af presseomtale i flere store danske medier.

Man skulle have købt i 1903
Boligen er ligesom statsministerens et byggeforeningshus fra slutningen af 1800-tallet og ligger i komponistkvarteret tæt ved Svanemøllen Station på Østerbro i København.

Mægleren reklamerer blandt andet med, at ejendommen ligger attraktivt med “byliv og godt naboskab.” De godt og vel seks mio. kr., som boligen er udbudt til, ligger et godt stykke fra den oprindelige pris på de 393 ens udseende huse i kvarteret.

Da ejendommene blev bygget fra 1893 til 1903, skulle man hoste op med 8.200 kroner for et af dem, hvilket i nutidsværdi svarer til godt og vel en halv million kroner.

Helle Thorning betalte 3,68 mio. kr. for sit hus i 2004. Ifølge den seneste offentlige vurdering er boligen 4,45 mio. kr. værd.

Se Helle Thornings nabos hus her.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.